Ivan Patzaichin caută, pentru prima dată, campioni la vâslit la Buzău!

03.07.17

Ivan Patzaichin caută, pentru prima dată, campioni la vâslit la Buzău, duminică, 9 iulie, începând cu ora 09:30, în Parcul Tineretului, zona Debarcader.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1 ajunge în premieră la Buzău. Câştigătorii de la Buzău vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, 3 septembrie, la Tulcea.

Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului. Accesul este gratuit.

Program:
09:30 – 11:30 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe)
10:30 – 11:30 Antrenamente și demonstrație de vâslit cu Ivan Patzaichin
11:30 – 11:45 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
12:00 – 14:00 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Evenimentul se va încheia cu un concert, organizat de Primăria Municipiului Buzău, în Amfiteatrul din Parcul Tineretului. Începând cu ora 18:30 vor urca pe scenă Adriana Stuparu Oficial, Simona Argăseală și What s Up.

Descoperă Rowmania Buzău este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Buzau.

Cu sprijinul: AQUA CarpaticaStalinskaya VodkaIsuzu RomaniaApele Romane şi Radio Romania Regional.